Kaymakam Kubilay bir ay Çin’de olacak

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel ile birlikte 20 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında Çin’de düzenlenecek olan kısa dönem eğitim seminerine katılacak. 20 Ocak tarihinde Çerkezköy’e dönecek olan Kaymakam Kubilay, hem Çerkezköy halkının yeni yılını hem de Gazetecilerin 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü kutlamayı da ihmal etmedi

Kaymakam Kubilay bir ay Çin’de olacak
19 Aralık 2014 Cuma 17:41

BİR AY SÜREYLE ÇİN’DE OLACAK

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çin’de düzenlenecek olan Kısa Dönem Eğitim Seminerine katılmak üzere 20 Aralık tarihinde yurttan ayrıldılar. Yaklaşık 1 ay süreyle Çerkezköy’de bulunmayacak olan Kaymakam Kubilay’ın yerine Saray Kaymakamı Hüseyin Öner vekalet edecek.

ÇERKEZKÖY HALKININ YENİ YILINI KUTLADI

Kaymakam Kubilay ayrıca 20 Ocak tarihinde yurtta olacağından dolayı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de unutmadı. Kubilay, “Şimdiden siz değerli basın mensuplarımızın gününü tebrik ediyorum. Tüm çalışmalarımızda yanımızda olan ve önemli bir görev üstlenen basın çalışanlarımızın bu değerli gününü içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca Çerkezköy halkının da yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve bol projeli bir yeni yıl temenni ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.