Kaymakam Kubilay: Bize yol gösterici oldunuz

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesine atanmasının ardından veda ziyaretlerine başladı. Gazetemizi ziyaret ederek Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar’la bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’ün çok önemli bir basını var. Bize yol gösterici oldunuz. Önemli projelerde hep yanımızda oldunuz. Teşekkür ediyorum.” dedi

Kaymakam Kubilay: Bize yol gösterici oldunuz
08 Aralık 2016 Perşembe 18:37

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
İstanbul’un Sultanbeyli ilçesine atanmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gazetemize gelerek Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar’la sohbet etti.
YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı sıcak bir şekilde karşılayan Çerkezköy Gazetesi Ali Tamer Avcılar, “Yeni görev yeriniz şimdiden hayırlı olsun. Gerek eğitim gerekse sağlık alanında çok önemli çalışmalar yaptınız ve sonuçlandırdınız da. Çerkezköy’e verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.
BİZE YOL GÖSTERİCİ OLDUNUZ
Çerkezköy’de basın kuruluşlarının önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “Çerkezköy’ün çok önemli bir basını var. Bize yol gösterici oldunuz. Önemli projelerde hep yanımızda oldunuz. Kamu hizmetlerinde eksikliklerin tespitinde daha hızlı hareket etmemizde yardımlarınız oldu.” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çerkezköy’ü çok sevdiğini ve burada görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, “Çerkezköylü vatandaşlarımızın bize verdiği destek ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve basınla birlikte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Pek çok projemizin hayata geçmesinde önemli bir rol oynadınız. Teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.