Kaymakam Kubilay'dan Gençlik Merkezi müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çerkezköy'e Gençlik Merkezi yapılıyor. 2 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Gençlik Merkezi Spor Bakanlığı tarafından yapılırken, 3 kattan oluşacak olan Merkezin mevcut Kapalı Spor Salonu'nun arkasında bulunan alana yapılacağı ifade edildi.

Kaymakam Kubilay'dan Gençlik Merkezi müjdesi
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:17

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çerkezköy'e Gençlik Merkezi yapılıyor. 2 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Gençlik Merkezi Spor Bakanlığı tarafından yapılırken, 3 kattan oluşacak olan Merkezin mevcut Kapalı Spor Salonu'nun arkasında bulunan alana yapılacağı ifade edildi. Konu hakkında bilgi veren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "İlçemiz için büyük bir gelişme ve yer tesliminin ardından 300 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Gençlerimizin enerjilerini pozitif bir şekilde kullanmaları ve zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirmeleri gerekiyor. Gençlik Merkezi büyük bir eksiklikti ve artık bu eksikliği de gidermiş olacağız" dedi. Ayrıntılar yarın ki sayımızda...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.