Kaymakam Kubilay’dan TSD yönetimine başarı belgesi

10-16 Mayıs tarihleri haftasında kutlanan Sakatlar Haftası kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek kendilerine başarı belgesi takdim etti

Kaymakam Kubilay’dan TSD yönetimine başarı belgesi
13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:33

 ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sakatlar haftası kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya çiçek ve başarı belgesi takdim eden Kaymakam Kubilay, “Engelli vatandaşlarımızın kanunlar düzenlenmiş hak ve hukuklardan faydalanması ve topluma kazandırılması noktasında gösterdikleri gayretli çalışmalar neticesinde başta şahsınız olmak üzere teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. İlk olarak Esnaf ve Sakatlar odasına verdiğimiz bu belgenin ikincisine üstün çalışmalarınızdan dolayı sizlere takdim ediyoruz” dedi.

MESLEK HAYATIMDA İLK DEFA YEMİN TÖRENİNE KATILDIM

Tüm dernek yönetiminin özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Kaymakam Kubilay, “Bir farkındalık yaratmış durumdasınız. Sürekli yoğun bir faaliyetler içindesiniz. Engelli kardeşlerimize ve yakındalarına ulaşıp destek oluyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Engellilerimizin özellikle sosyal ve toplumsal yaşamda daha fazla yer almaları için çalışmalar yürütüyorlar. Hiçbir yerde böyle dernek faaliyeti görmedim. Kendi aralarında kenetlenmişler ve çok güzel hizmetler yapıyorlar. Bu içinde bulunduğumuz hafta kapsamında da yapılan etkinlikler kapsamında yemin töreni vardı ve çok duygulandım. İlk defa meslek yaşantımda böyle bir etkinlikte bulundum” diye konuştu.

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Eğitime çok önem verdiklerinin altını çizen Metin Kubilay, “Çok sayıda kursumuz var ve hepsi de aralıksız devam ediyor. Burası da bir nevi kültür merkezi gibi çalışıyor. Bunu sağladıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm engelli kardeşlerime ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Her zaman çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TEK AMACIMIZ ONLARIN MUTLULUĞU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise yaptığı konuşmada, “Haftamız yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz sadece bugün değil 24 saat çalışan bir derneğiz. Güzel bir dernek kurduk. Amacımız tamamen engelli ve yakınlarıdır. Onların mutluluğu sosyal hayata katılmaları ve sıkıntıları bir nebze de olsa hafifletmek tek amacımız budur” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.