Kaymakam Kubilay’ın isteği ile ziyaret basına kapalı devam etti

Yaklaşık bir buçuk ay önce yapılan kongre ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı olan Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından ziyaretin geri kalan kısmının basına kapalı olduğunu belirterek basın mensuplarını dışarı çıkarırken, ziyaret kaldığı yerden devam etti

Kaymakam Kubilay’ın isteği ile ziyaret basına kapalı devam etti
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:40

 ÇERKEZKÖY İÇİN HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Kendilerini kabul ettiği için Kaymakam Kubilay’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Öğe, “Daha öncesinde buluşma fırsatı bulmuştuk ama tanışmak bugüne kısmetmiş. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaklaşık bir buçuk aydır görevde olan arkadaşlarımızla birlikte sizi ziyaret etmek istedik. Hafta içi çalışma saatleri içinde daha yoğun arkadaşlarımız olabiliyor bu yüzden bugün gelmek istedik. Memleketlerimiz farklı olsa da artık Çerkezköylüyüz ve Çerkezköy için hizmet edeceğiz” dedi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, konuşmasını tamamlamasının ardından yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini tek tek Kaymakam Metin Kubilay’a tanıttı. Gerçekleşen ziyaretten dolayı Ak Parti heyetine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Kubilay ise yaptığı konuşmada, “Kısa bir zaman önce seçim oldu ve ilçe başkanlığı ile yeni yönetim olarak seçildiniz hayırlı olmasını temenni ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETİN DEVAMI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

Kısa süreli yapılan açıklamaların ardından ziyaretin geri kalan kısmının basına kapalı olarak devam edeceğini belirten Kaymakam Kubilay, basın mensuplarını dışarı çıkarırken, ziyaret kaldığı yerden devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.