Kaymakam Stockholm’den dönen öğrencileri ağırladı

Geçtiğimiz günlerde İlaç Üretim Prosesi’nde kullanılan Enstrümantal Analiz Cihazlarının Uygulamalı Eğitimi Projesi kapsamında Stockholm’e giden Veliköy ÇPL öğrencileri, Okul Müdürü Muzaffer Arslan ve öğretmenleri ile beraber Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler

Kaymakam Stockholm’den dönen öğrencileri ağırladı
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:48

Ziyarette konuşan Kaymakam Metin Kubilay “Veliköy ÇPL’nin hazırladığı proje 2293 proje arasından seçilerek 384 proje arasına girmeye hak kazanmıştı. Aynı zamanda Tekirdağ ilinden kabul edilen tek proje olmuştu. Veliköy Çok Programlı Lisesi’nden 20 öğrenci ve 3 öğretmen bu proje kapsamında 2 Martta Stockholm’e göndermiştik” ifadelerini kullandı.
KÜLTÜR ALIŞ VERİŞİ DE OLDU
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay “Yapmış olduğunuz gezide sadece ilaç ve kimya alanında bilgi alışverişi değil aynı zamanda kültür alış verişinde de bulundunuz. Okulunuzu ve Ülkemizi temsil ettiniz. Umarım başka projelerle tekrar gelirsiniz. Ailelerinize selam gönderiyorum” dedi.
AJANSA DA TEŞEKKÜR ETTİ
Veliköy ÇPL Okul Müdürü Muzaffer Arslan’ı, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ve teşekkürlerini ileten Kaymakam Metin Kubilay ayrıca Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında projeye destek veren Ulusal Ajans’a da teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.