Kaymakam Yüzer öğrencileri ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal bulundu.

Kaymakam Yüzer öğrencileri ziyaret etti
04 Mayıs 2018 Cuma 14:20

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİLER
Ziyarette, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra, ÇOSB’nin eğitim çalışmaları da değerlendirildi. Ayrıca; okulun laboratuvar, atölye, spor ve konferans salonları gezilerek öğrencilerle sohbet edildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Okulu gezip bilgi alan Kaymakam Yüzer, modern ve kaliteli bir ortamda sürdürülen eğitim ve öğretimi takdirle karşıladığını belirterek, ÇOSB Yönetim Kuruluna eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
ATATÜRK RESMİ TAKDİM EDİLDİ
Ziyaretin sonunda Kaymakam Yüzer’e ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından, okul öğrencilerinin ördüğü Atatürk resmi takdim edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.