Kaymakam Zekeriya Güney Samsunluları ziyaret etti

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi

Kaymakam Zekeriya Güney Samsunluları ziyaret etti
23 Ocak 2015 Cuma 18:17

 SAMSUNLU OLMASINDAN GURUR DUYUYORUZ

Ziyarette konuşan Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram "Öncelikle sayın Kaymakamımıza bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Kendileri Samsun'un Kavak İlçesinden. Bundan gurur duyuyoruz. Ziyaretleri derneğimizi sevindirmiştir. Ayrıca Kafkas kökenli olması da bizleri gururlandırdı" dedi.

YAŞAR DOĞU'YU ANIYORUZ

Samsun'un Kavak İlçesine bağlı Karlı köyünde doğan Yaşar Doğu'yu anma amacıyla dernek bünyesinde bir spor kulübü kurduklarını belirten Başkan Enver Bayram "Dernek bünyesinde kurduğumuz Yaşar Doğu Spor Kulübü'nü kurarken bu ismi yaşatacağımıza söz verdik. O da Kafkas kökenliydi. Ölüm yıldönümlerinde ve kulüp açılışında belirttiğimiz gibi onu anıyoruz" ifadelerini kullandı.

4 YILDIR ŞARKÖYDE GÖREV YAPIYORUM

Başkan Enver Bayram'ın konuşmasını sonlandırmasının ardından Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney bir konuşma gerçekleştirdi. Güney "Öncelikli olarak bugün sizlerin arasında bulunmaktan mutluyum. 4 yıldır Şarköy İlçesi'nde görev yapmaktayım. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da Samsunlu kardeşlerimizin yoğun bir şekilde yaşadığını duyduk. Bu bağlamda sizleri ziyaret etmek istedik. Sizlerle tanışma fırsatı bulduk" dedi.

HEMŞEHRİLİK DUYGUSUNU YAŞAMAK GÜZELDİR

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney konuşmasının devamında "Buralar hepinizin doyduğu yerler. Herkes ekmek parası için buraya geldi ve yaşamını devam ettiriyor. Hemşerilik duygusunu yaşamak ve kaynaşmayı sağlamak her zaman için güzeldir. Çerkezköy'ün toplumsal yapısında da önemli bir yere sahipsiniz. Sivil toplum kuruluşları olarak hem kendi memleketinizi iyi bir şekilde temsil ediyorsunuz hem de buranın sosyal ve ekonomik yönüne yarar sağlıyorsunuz. Sizlere işlerinizde başarılar diliyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı ve ardından ziyaret sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.