Kaymakama ziyaret

14-20 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlanan Kutlu doğum Haftası kutlamaları Çerkezköy Müftülüğü tarafından yapılan ziyaretlerle başladı.

Kaymakama ziyaret
16 Nisan 2008 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Müftülüğü tarafından oluşturulan Komite, Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer'i ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin başkanlığında oluşturulan ve Pınarça İmamı İlhan İlke, Mescid Camii İmamı Kenan Çetin, Kapaklı Ulu Camii İmamı Engin Çiftçi ve Müftülük Memuru Osman Orhan'ın yer aldığı Komite Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer'i ziyaret ederek çiçek takdim ettiler ve hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdiler.

ZİYARETLER SÜRECEK

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilk ziyaretlerini Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer'i ziyaret eden Çerkezköy Müftülüğü tarafından oluşturulan Komite ziyaretlerine devam edecek. Hastaneler, çocuk yuvası ve cezaevini ziyaret edecek olan komite Cumartesi günü de esnafları gezerek gül ve kitap dağıtacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.