Kaymakam’dan iki kuruma ziyaret

Kurum denetimlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay son olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Çerkezköy Malmüdürlüğü’nü denetledi

Kaymakam’dan iki kuruma ziyaret
30 Haziran 2014 Pazartesi 08:21

İlk olarak denetlemeye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlayan Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanan Hüseyin Erdoğan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, çalışma alanlarını personeli ile beraber denetledi. Göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Metin Kubilay tüm personele başarılı çalışmalar dileyerek kurumdan ayrıldı.
TAŞKIN’DAN BİLGİ ALDI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü denetiminden sonra Mal Müdürlüğü’ne geçen Kaymakam Metin Kubilay burada Çerkezköy Malmüdürü İlhami Taşkın’dan kurumun yapmış olduğu çalışmalara hakkında bilgi alarak, tüm birimleri personeli ile beraber yerinde inceledi.
TÜM KURUMLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Ziyaret ve denetimlerinde konuşan Kaymakam Metin Kubilay “Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verme noktasında tüm kurumlarımıza büyük bir görev düşmektedir” dedi. Amaçlarının klasik bürokratik yönetim anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı yönetim anlayışı olduğunu vurgulayan Kaymakam Metin Kubilay kurum amirlerine hizmette beraberlik ilkesi doğrultusunda görevlerine devam etmeleri talimatı verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ogretmen - 10 yıl önce
sinav bile kazanmadan müdür olanlara zamani geldiginde hesap sorulacak....kaymakam beyin bu zati incelemesi gerek!