Kaymakam'dan İŞKUR ve SGK'ya ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kısa bir süre önce Çerkezköy'e atanan Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü İshak Marangoz ile Çerkezköy İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü İlhan Kütük'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam'dan İŞKUR ve SGK'ya ziyaret
03 Temmuz 2015 Cuma 17:51

 ÇERKEZKÖY'ÜN GİRİŞİMCİ KENT OLMASINI İSTİYORUZ

Kaymakam Kubilay Çerkezköy'ün Türkiye’nin çok önemli üretim ve istihdam merkezlerinden bir tanesi olduğunu dile getirirken "İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgelerinde yüzlerce fabrika, 10 binlerce çalışanımız mevcuttur. İlçemiz önemli bir sanayi merkezi olmasının yanı sıra aynı zamanda önemli bir ticaret merkezidir. Bu özellikleri sahip olan Çerkezköy’ümüzün girişimci kent olmasını istiyor ve her türlü girişimciliği desteklediğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

İŞKUR VE SGK ÖNEMLİ GÖREVLER İFA ETMEKTEDİR

SGK ve İŞKUR'un girişimcilik ve istihdam konularında önemli fonksiyon ve görevlere sahip olduklarını belirten Kubilay “İhtiyaç duyulan yerlerde eleman ihtiyacının karşılanması, elemanların eğitilmesi, işçi ve işvereni bir araya getirmesi, engelli vatandaşlarımızın istihdamının sağlanması, İş güvenliği ve çalışma sorunları konularında İŞKUR ve SGK önemli görevler ifa etmektedirler" ifadelerini kullandı.

PERSONELE BAŞARILAR DİLEDİ

İş ve işlemlerin mevzuata uygun yapılıp yapılmadığını inceleyen Kubilay, sıra bekleyen vatandaşlar ile sohbet ederek bir şikayetlerinin olup olmadığını sordu. Çerkezköy'de bir süre önce görevlerine başlayan SGK ile İŞKUR Müdürlerine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak kendilerine ve personellerine başarılı çalışmalar dileyen Kaymakam Kubilay daha sonra ziyaretlerine son verdi. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.