Kayyum Başkanı Demir’de İlçe Başkanlığı’na aday

Yarın yapılacak olan CHP İlçe Olağanüstü kongresi öncesinde ilk olarak Fedahi Güven İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklarken, dün de CHP İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir yarın yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu ifade etti.

Kayyum Başkanı Demir’de İlçe Başkanlığı’na aday
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:18

ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 
CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir dün düzenlediği basın toplantısı ile yarın yapılacak olan olağanüstü kongrede CHP İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. CHP İlçe Teşkilatı’nda saat 11.30’da düzenlenen toplantıya Kayyum Heyeti’nin yanı sıra CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile Gençlik Kolları Üyeleri, Metin Dönmez ve partililer katıldı.
 
ARTIK YÜREĞİMİZDE ÖTEKİ DİYE BİR KAVRAM YOK
 
Hasan Demir açıklamasında tüm parti üyesi arkadaşlarının yüreği ile burada olduklarını ifade ederek, “Artık yüreğimizde öteki diye bir kavrama yer olmadığını herkesin bilmesini istiyorum. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı hep birlikte yöneteceğiz. 1960 Erzincan doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Erzincan’da, lise ve üniversite eğitimimi de İstanbul’da tamamladım. 1981 yılında İstanbul’da başladığım iş yaşamımı 1990 yılından beri Çerkezköy’ümüzde sürdürüyorum. Halen bir firmada İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışmama devam ediyorum” dedi.
 
KAYYUM OLARAK GÖREVİMİZİ YAPTIĞIMIZA İNANIYORUZ

 
Yaşamı boyunca siyasetin içinde yer aldığının altını çizen Demir, “2004 yılından itibaren de Çerkezköyümüzde aktif siyasette Belediye Meclis Üyesi adaylığı, yönetim kurulu içinde birçok görevde bulundum ve bir dönem de Milletvekili aday adayı oldum. Hep aynı yerde durmayı kendime ilke edindim. Kucaklayıcı ve mütevazi olmanın siyasetin temel erdemi olduğuna inanıyorum. Evli ve iki çocuk sahibiyim. Yarın yapılacak olan CHP Çerkezköy İlçe olağanüstü kongresinde İlçe Başkanlığına adayım. Bize verilen kayyum görevini ekip olarak yerine getirdiğimize inanıyoruz. Dolayısıyla Çerkezköy’de CHP bayrağını daha yukarılara taşımak ve yerel iktidarımızı en iyi şekilde taçlandırmak ve uyumlu bir ekip çalışması sergilemek istiyoruz” diye konuştu.
 
NE KADAR BÜTÜN OLURSAK CHP O KADAR GÜÇLÜ OLUR
 
Başarıları topluma sunmak istediklerini ifade eden Hasan Demir, “Belediyemizle yapılacak kararlı çalışmayla Çerkezköy’ün daha yaşanılabilir bir kent olmasına katkı koymak ve sosyal demokrat belediyelerin başarılarını toplumumuza sunmak istiyoruz. Bu hususta elimizi taşın altına koymamız gerektiğini anladık. Dolayısıyla her türlü özveri ve uyumu göstererek üzerimize düşeni partimiz adına ne yapılacaksa onu yapmaya sonunduk. Tüm partililerimiz ve Çerkezköy halkı yaşanılabilir bir kent özlemine kavuşacağından emin olsun, çünkü biz bunu başaracağız. Biz ne kadar bütünsek CHP o kadar güçlü, biz ne kadar bütünsek yerel yönetimlerimiz o kadar başarılı olur. Temel hedef ve yaklaşımımız budur ve bu sebepten ötürü CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına adayım diyorum” açıklamasında bulundu.
 
BAŞKANIMIZIN HEYECANINI KIRMADAN BİRLİKTE YÜRÜMEMİZ LAZIM
 
Hasan Demir, İlçe Kayyum Heyeti olarak ‘Taraflı’ oldukları yönünde çıkan eleştirileri de cevap vererek, şunları söyledi; “Biz, tarafız ‘Evet’, CHP tarafıyız. CHP’nin Tekirdağ’da 12’de 12 yapmasından rahatsızlık duyan varsa yapacak bir şey yok. Herkese kapımız açıktır, öteki yoktur. Herkes de partimize mutlaka bir katkı verecektir. Kucaklayıcı bir süreç başlatıyoruz. Hedefimiz Çerkezköy’deki kazanımlarımızı sürdürebilmektir. Belediye Başkanımızın heyecanını kırmadan da onunla birlikte yürümemiz gerekiyor” 
 
KAYYUM HEYETİ LİSTEDE YER ALACAK
 
Demir konuşmasının sonunda ise İlçe Yönetim Kurulu için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Henüz listemize son halini vermedik ancak İlçe Kayyum Heyeti’ndeki tüm arkadaşlarımıza listemizde yer verdik. Diğer arkadaşlarımıza ise yapacağımız çalışmanın ardından karar vereceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.