Kaza Atatürk Caddesinde trafiği felç etti

Atatürk Caddesi’nde gerçekleşen basit bir trafik kazası sonuçunda inatçı sürücü ve trafik ekiplerinin çabuk gelememesi yüzünden trafik yaklaşık yarım saat boyunca felç oldu

Kaza Atatürk Caddesinde trafiği felç etti
03 Nisan 2015 Cuma 18:16

 TRAFİK YAKLAŞIK YARIM SAAT KİLİTLENDİ

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde Özel Çerkezköy Hastanesi’nin eski yerinin önündeki kavşakta yaşanan kaza trafiği felç etti. Edinilen bilgiye göre Hikmet Kulaman kontrolündeki 06 LFG 68 plakalı Iveco markalı araç ile Abdullah Çekildaş kontrolündeki 34 NGB 58 plakalı Renault markalı araç kavşakta kazaya yaptı ve durdu.

POLİS GELMEDEN ARACI KALDIRTMADI

Abdullah Çekildaş’ın Hikmet Kulaman’ı suçlu görmesi ve araçları yolun ortasından kaldırtmamasıyla trafik sıkışmaya başladı. Polisi arayan Abdullah Çekildaş, trafik polisi gelmeden Hikmet Kulaman’ın aracını yoldan kaldırmasına izin vermedi. Kavşağın hemen yanından sıkışan trafik, polisin olay yerine çabuk  gelmesiyle açıldı.

POLİS ŞOFÖRLERİ AZARLADI

Olay yerine gelen trafik polisi, kazaya karışan araçların şoförlerine kazanın fotoğrafını çekip çekmediklerini sordu. Sorusuna “evet” cevabını alınca ise şoförlere araçlarını neden yoldan kaldırmadıklarını sorarak sürcülere tepki gösterdi. Daha sonra kenara çekilen araçlar trafiği rahatlatırken, kazaya karışan şoförler ise polis nezaretinde tutanak tuttuktan sonra kaza yerinden ayrıldılar. Kazada ölü veya yaralı olmazken araçlarda hafif miktarda maddi hasar meydana geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.