Kazak Gölü göz kamaştırıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü ve civarında yaptırılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Son olarak 833 metre ahşap çit ile çevrilen Kazak Gölü Mesire Alanı'na, 17 adet kamelya montaj çalışmaları da tamamlandı.

Kazak Gölü göz kamaştırıyor
17 Ocak 2013 Perşembe 08:12

Kapaklı Belediyesi mücavir alanı içerisinde kalan Kazak Gölü ve civarında Kapaklı Belediyesi'nin başlattığı iyileştirme ve güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan temizleme ve bakım çalışmalarının ardından Kazak Gölü'nün etrafına 833 metre ahşap çit çekilirken, Kazak Gölü çevresine de 17 adet kamelya montajı yapıldı.
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Kazak Gölü ve çevresindeki çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediyemiz, halkımızın rahat bir ortamda dinlenmesini ve piknik yapabilmelerini sağlamak amacıyla, Kazak Gölü Mesire Alanımıza 17 adet kamelya yerleştirdik. Gölümüzü hem modern görünümlü hale getirmek, hem de güvenlik amacıyla 833 metre ahşap çit ile çevirdik. 2 adet kamelya  ise Atatürk Mahallesi'nde Ozan Sokak ve Akyer Sokak'ta bulunan parklarımıza ve İtfaiye Müdürlüğü  Binası önüne ise 1 adet kamelya koyduk. Fen işleri Müdürlüğümüzün yaptığı asfalt ve kaldırım çalışmalarının ardından, ilçemizin çeşitli noktalarında gerekli çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacak, bitki ve ağaç dikim çalışmaları devam edecek" dedi.
NEFES ALAN KAPAKLI İSTİYORUZ
"Yeşil bir kent hedefi doğrultusunda çalışmalarımız artarak devam ediyor" diyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Amacımız Kapaklı'yı  İlkbahar-Yaz döneminde olduğu gibi Sonbahar-Kış mevsimlerinde de nefes alan kent görünümüne kavuşturmak. Ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz" açıklamısını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir t.c vatandaşı. - 11 yıl önce
oraya 2 tanede pavyon açılması lazım.