Kazak Gölü Mesire Alanı’na yaz bakımı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda vatandaşların daha güvenli ve temiz bir ortamda mangal yapabilmeleri için hasar görmüş beton barbeküler yerine 45 adet yeni beton barbekü konuluyor.

Kazak Gölü Mesire Alanı’na yaz bakımı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Haziran 2021 Çarşamba 11:39


Ayrıca mesire alanında çim biçme, temizlik çalışmaları periyodik olarak sürdürülürken, gölü çevreleyen çevre çitleri de boyanıyor.
45 ADET YENİ BETON BARBEKÜ KONULUYOR
Kapaklı’nın önemli dinlenme alanlarından  olan, çevre il ve ilçelerden de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kazak Gölü Mesire Alanı yaz mevsimine hazırlanıyor. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında vatandaşların daha güvenli ve temiz bir ortamda mangal yapabilmeleri için hasar görmüş beton barbeküler yenileriyle değiştiriliyor. Bu kapsamda 45 adet yeni beton barbekü göl çevresindeki kamelyaların yanına yerleştiriliyor.
BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Ekipler tarafından ayrıca çim biçme, temizlik, kamelya ve oturma grupları bakım onarımı ile çit boyama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.