Kazak Gölüne kır düğün salonu

Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü Mesire Alanı'na Kır Düğün Salonu inşa çalışmaları başladı.

Kazak Gölüne kır düğün salonu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Mart 2020 Perşembe 10:36

Bin 213 metrekare alanda yapımına başlanan ve bin kişi kapasiteli olacak Kır Düğün Salonu inşaat alanında incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin projenin hızla tamamlanarak Kapaklı halkının hizmetine sunulacağını belirtti.
1000 KİŞİ KAPASİTELİ OLACAK
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi tarafından, ilçemizin güzide yerlerinden olan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kazak Gölü Mesire Alanı'na bin kişilik Kır Düğün Salonu inşaat çalışmalarına başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kazak Gölü Mesire Alanımızda vatandaşlarımızın düğün, nişan, toplantı ve özel gün etkinliklerinde kullanabileceği 1.213 metrekare alanda yapım çalışmalarına başladığımız 1000 kişilik Kır Düğün Salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Sosyal içerikli projeleri kentimizde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kapaklı'mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut - 4 yıl önce
Bir bu eksikti millet kafa dinlemeye gidiyordu birde şimdi gümbürtü dinleyelim..
Avatar
öztürk - 4 yıl önce
serhoşların olduhu yerde düğünmü olur
Avatar
- 4 yıl önce
Mesire yeri ; Bir yerleşim birimi içinde veya yakınında, insanların boş sürelerinde dinlenmeleri, eğlenmeleri, piknik gibi yemekli kır gezisi yapabilmeleri için ayrılmış doğal orman alanı veya ağaçlık yeşillik yer.
Avatar
- 4 yıl önce
MESİRE YERLERİ YÖNETMELİĞİ

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç ve kapsam

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, toplumun çeşitli dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarını karşılamak, yurdun güzelliğine katkı sağlamak ve turistik hareketlere imkân vermek amacıyla Orman Genel Müdürlüğünce tesis edilecek ve mevcut mesire yerlerinin ayrılması, onanması, planlanması, planlarının uygulanması, geliştirilmesi, işletilmesi, işlettirilmesi, yönetilmesi ve iptaline ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.