Kazanan Çerkezköy olsun ​

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Kazanan Çerkezköy olsun ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:33

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve beraberindeki heyeti karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediye Başkan Adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah bu süreç sonucunda kazanan Çerkezköy’ümüz, memleketimiz olur. Sizlere kolaylıklar diliyorum” dedi.

NÜFUS 250 BİNE ULAŞACAK
Çerkezköy’ün 5 yıl önce nüfusunun 110 bin iken bugün 179 binlere dayandığını ve önümüzdeki 5 yıl sonunda bu nüfusun 250 binlere ulaşacağını kaydeden Başkan Akay, “İnşallah seçim sürecinde Çerkezköy’ün sorunlarını, çözüm yollarını geleceğini konuşuruz. Önemli olan Çerkezköy’ün kazanması” dedi.

İKİ ADAY DA AYNI GÖRÜŞTE BİRLEŞTİ
Siyasetin çamur atma olmadığını, Çerkezköy için nelerin yapılacağının, nelerin yapılmadığının konuşulması gerektiğini belirten Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da, Başkan Akay’ın dilek ve temennilerine katıldığını ifade etti.

BİRBİRLERİNE BAŞARILAR DİLEDİLER
Ziyaretin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva birbirlerine karşılıklı başarılar dilerken, Başkan Akay tarafından Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva’ya ‘Sevdamız Çerkezköy’ logosu ve Çerkezköy Belediyesi’nin icraatlarını anlatan kitapçık hediye etti. Ziyaretin basına açık bölümü hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.