KBS Saç Tasarımı ve Güzellik Salonu Çerkezköy’de açıldı

KBS Saç Tasarım ve Güzellik Salonu, Atatürk Caddesi, No:66, Kat:1’de (Kaya Peynircilik Üstü) açıldı. Güzellik Uzmanı ve Estetiysen Kubilay Büşra Soncul tarafından açılan salonun açılış törenine pek çok isim katıldı

KBS Saç Tasarımı ve Güzellik Salonu Çerkezköy’de açıldı
29 Mayıs 2015 Cuma 17:11

 YOĞUN KATILIMLI BİR AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ

 

Güzellik Uzmanı ve Estetiysen Kubilay Büşra Soncul tarafından açılan KBS Saç Tasarım ve Güzellik Salonu’nun açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer, İlçe Milli Eğitim Müdürü HüseyinÇErdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kubilay Büşra Soncul’un İstanbul Aydın Üniversitesi’nden öğretmeni Arzu çakır ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Salonun açılış konuşmasında katılan herkese kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini ileten işletme sahibi Kubilay Büşra Soncul; “Açılışımıza çok kıymetli insanlarımız geldi. Sağ olsunlar.” ifadelerini kullandı.

 

“İNŞALLAH DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATAR”

 

Kubilay Büşra Soncul’un üniversiteden öğretmeni Arzu Çakır törende kısa bir konuşma yaparken; “Hepiniz hoş geldiniz. Kubilay’ın bu mutlu, başarısını zirveye taşıdığı günde siz değerli misafirlerle bir arada olmaktan büyük keyif duyuyorum. Kubilay üniversitede hareketli ama çok zeki bir öğrencimizdi. Çok iyi şeyler başaracağından hiçbir şüphem yoktu. İyi ki onunla tanışmışım, iyi ki onun öğretmeni olmuşum. İnşallah çok daha büyük başarılara imza atar. Buna inanıyorum.” diye konuştu.

 

“CESARETİNDEN DOLAYI ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

 

Açılışa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer , ‘Genç Girişimci’ olarak tanımladığı Kubilay Büşra Soncul’a ekonominin bu sürecinde böyle bir cesaret örneği sergilediği için tebriklerini iletti ve “Biz de tabii bu mutlu gününüzü paylaştığımız için çok mutluyuz. Çerkezköyümüz göç alıyor, çok hızlı büyüyor. 17 yıl öncesine bakıyorum da o günlerden bu günlere gerçekten gerek nüfus olarak, gerek kentleşme adına, gerek sanayimizle, insan gücümüzle gerçekten çok güzel bir noktaya geldik. Bundan sonra da daha planlı, programlı kentleşmesiyle; nüfusumuzun, ekonomimizin güçlenmesiyle, esnafımızın güçlenmesiyle daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Tekirdağ’ın nabzı olmaya, kalbi olmaya, atmaya devam edeceğiz. Tabii böyle gencecik kardeşlerimizi görünce bizler de heyecanlanıyoruz. Bununla mutluluk duyuyoruz. Allah utandırmasın diyorum. Ekonomimizin bu durumda olduğu bir süreçte cesaretinden dolayı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Bu noktadan sonra biz Çerkezköylülere düşün de Kubilay kardeşimize destek olmaktır. Bütün esnafımızla beraber onu da ayakta tutmaktır. Allah utandırmasın. Çerkezköyüme, Kubilay kardeşime hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN BU SALONA İHTİYACI VAR”

 

İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz Kubilay Büşra Soncul’un Çerkezköy’e çok güzel hizmetler vereceğine inandığını belirterek; “İstanbul’dan böyle bir davet aldığımızda, memnuniyetle katılacağımızı söyledik. Kardeşimizin böyle güzel ve mutlu bir gününde yanında olmak istedik ve buradayız. Hayırlı olsun diyorum. Bu salon Çerkezköy’ün gerçekten ihtiyacı olan bir sektör. Benim almış olduğunuz eğitimden ve burada vereceğiniz hizmetten kesinlikle en ufak bir şüphem yok. Başarılı olmanızı diliyorum. Allah bol kazançlar versin.” ifadelerini kullandı.

 

“GİRİŞİMCİ KARDEŞLERİMİZİN ARTMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ açılışı gerçekleştirilen salonun Çerkezköy’e hayırlı olmasını diledi ve “Gelişen bir ilçede yaşamanın mutluluğunu yaşarken girişimci kardeşlerimizin her gün artması bizleri mutlu etmiştir. Bu işyerimizin kardeşimize ve ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

KATILIMCILAR SALONU GEZDİ

 

Katılımcıların konuşmalarının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Daha sonra katılımcılar KBS Saç Tasarım ve Güzellik Salonu’nu gezdiler. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer, salonun her odasını gezerek verilecek hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı. Samimi bir şekilde salonunu tanıtan ve bilgiler veren Kubilay Büşra Soncul, seçim sonrası için Candan Yüceer’e bir randevu vermeyi de ihmal etmedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.