Kendilerini halı sahada gösterecekler

Kapaklıspor tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nın açılışı önceki gün gerçekleştirilirken Kulüp Başkanı Zafer Çavuş amaçlarının hem gençleri kaynaştırmak, hem de Kapaklıspor’a yetenekli gençleri kazandırmak olduğunu ifade etti

Kendilerini halı sahada gösterecekler
07 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Kapaklıspor tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nın açılışı önceki gün Keleşler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kapaklı’da bulunan derneklerin üyelerinden oluşan takımların yer aldığı turnuvada bir yandan gençlerin birbiriyle kaynaşması, bir yandan da Kapaklıspor’a yetenekli gençlerin kazandırılması hedefleniyor.
ŞÖHRETLER MAÇI İZLEYENLERİ HEYECANLANDIRDI
Şöhretler maçına da sahne olan açılışta Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Dernek Başkanlarından oluşan takımların maçı da izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
AMAÇLARINA DEĞİNDİ
Turnuvayla ilgili olarak konuşan Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, “Amacımız Kapaklı’daki yetenekli gençleri keşfederek Kapaklıspor bünyesine kazandırmak. Umuyoruz ki bunu başaracağız ve gençlere takımımızda şans vereceğiz. Ayrıca bu turnuvayla ülkenin farklı bölgelerinden Kapaklı’ya gelen gençlerimizi spor çatısı altında kaynaştırıp spora yönelmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
HER GÜN 4 MAÇ OYNANACAK
3 grupta toplam 12 takımın mücadele ettiği turnuvada maçlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri oynanacak. Turnuva’da her gün 4 maç oynanacak. Grup maçlarının ardından 3 gruptan ikişer takım bir üst tura yükselecek.
İSTEYENLER ÇANAKKALE’YE GİDECEK
Öte yandan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Turnuva’ya katılan takımlardan isteyenler, başvurdukları takdirde Çanakkale’ye götüreceğine dair söz verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.