Kent Konseyi Kadın Meclisi kuruldu

Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilk toplantısını yaparak kuruluşunu ilan etti. 27 kadının katılımıyla yapılan toplantıda Kadın Meclisi Başkanlığı’na Samiye Beydoğan seçildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi kuruldu
31 Ekim 2014 Cuma 07:46

Meclislerini kurmaya başlayan Saray Kent Konseyi ilk olarak Kadın Meclisi’nin kuruluşunu gerçekleştirdi.

ÇALIŞMLARIMIZI ORTAK KARARLARLA YAPACAĞIZ
Kent Konseyi Kültür Evi’nde yapılan toplantıda 27 kadının katılımıyla Kadın Meclisi kurulurken, kadınlar ortak kararla Başkanlığa Samiye Beydoğan’ı seçtiler. Seçim sonrası ilk açıklamasını yapan Kadın Meclisi Başkanı Beydoğan,  “Öncelikli olarak yol haritamızı hazırlayacağız ve yapılması gerekenleri hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızı ortak kararlarla gönülden bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. 

KADIN MECLİSİNE TAM DESTEK VERECEĞİZ
Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen’de Beydoğan’ı kutlayarak, “Bundan sonraki bütün çalışmalarınızda yanınızda, destekçiniz olacağız. Kadın Meclisi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarıyla önemli işlere imza atacaktır. Şimdiden hepinize kolay gelsin” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.