Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Saray Kent Konseyi Yürütme Kurulu yeni dönemin ilk toplantısını Başkan Mehmet Bilecen Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Kent Konseyi Kültür Evi’nde yapılan toplantıda Genel Sekreterlik görevine oy birliği ile Hüseyin Aydın seçilirken, uyuşturucu madde ve bonzaiye karşı özelikle gençleri bilgilendirmek için kampanya düzenlenmesi karar altına alındı

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:17

Saray Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısında uyuşturucu madde ve bonzaiye karşı kampanya düzenlenmesi karar altına alındı.

TOPLANTI KÜLTÜR EVİNDE YAPILDI
Pazartesi günü saat 19.00’de Kent Konseyi Kültür Evi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Mehmet Bilecen, Genel Sekreter Hüseyin Aydın,  Yürütme Kurulu Üyeleri Ekrem Sevinç, Ali Taşyasan, Halil Gören, Salih Altay, Onur Tunç, Ertan İnanç, Mümin Değirmenci ve Savaş Korucuoğlu katıldı. Melis Tuğçe Aslantürk, Ümit Asan ve Funda Varan toplantıya mazeretleri nedeniyle katılamadı.

MECLİSLER KURULACAK
Kent Konseyi başkanı Mehmet Bilecenin konuşmasıyla başlayan toplantıda Sekretarya hizmetlerinin yapılması görevi Aytaç Gonce’ya verildi. Kent Konseyi konuk evi çalışanı olarak Gülay Çakıroğlu’nun görevine devam etmesi de oy birliği ile karar altına alındı.

Genel Sekreter Hüseyin Aydın’ın kendini tanıtmasıyla devam eden toplantıda, yapılan oylama sonucu Aydın’ın Genel Sekreterliği oy birliğiyle onaylandı. Toplantılarda alınacak kararların basınla paylaşılmasına ve ardından Belediye Meclisine sunulmasına karar verildikten sonra Meclislerin kurulmasıyla ilgili konuşmalar yapılarak, Meclislerin hızlıca kurulması kararlaştırıldı.

BONZAİYE KARŞI MÜCADELE BAŞLIYOR
Kent Konseyinin ilk toplantısında gençleri tehdit eden uyuşturucu madde ve bonzai ile mücadele için fikirler de paylaşıldı.  İlçemizde satışını ve içilmesini önleme amacıyla Emniyetle ve Belediye ile işbirliği yapılması kararlaştırılırken,  bonzainin kullanılmasına ev sahipliği yapan metruk ve eski binaların yıkılıp temizlenmesi, uyuşturucu madde ve bonzai hakkında seminer düzenleyerek okul öğrencilerinin, öğrenci velilerinin ve ilçe halkının bilinçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Toplantıda ayrıca Eskişehir Odun Pazarı Kent Konseyi toplantısına Genel Sekreter ve Başkan düzeyinde katılım sağlanması da kararlaştırıldı.

TOPLANTI KARARLARI BELEDİYE MECLİSİNE TAŞINACAK
Yürütme Kurulu bir sonraki toplantı tarihi olarak önümüzdeki Pazartesi günü belirleyerek,  yapılacak olan toplantıların Meclis Toplantılarından bir hafta önce yapılması ve kararların Meclise sunulması önerisi kabul edildikten sonra tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.