Kent Konseyi’nde çalışma grubu başkanları seçildi

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Serkan Karagöz başkanlığında çalışma grupları için seçim yapıldı. Seçimlerde İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu, Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu, Proje Geliştirme Çalışma Grubu ve Çevre Sağlığı Çalışma Grubu Başkanları seçildi.

Kent Konseyi’nde çalışma grubu başkanları seçildi
01 Temmuz 2014 Salı 07:08

İLK OLARAK ÇALIŞMA GRUBU SEÇİMİ YAPILDI
Çerkezköy Kent Konseyi Binası Konferans Salonu’nda yapılan seçimlerde ilk olarak Çevre Sağlığı Çalışma Grubu Başkanı seçildi. Başkanlık için Dr. Nurtekin Erol, Tahsin Çipli ve Hülya Dediğidoğru aday olurken, yapılan oylama sonucunda Başkanlığa Dr. Nurtekin Erol, Başkan Yardımcılığına Tahsin Çipli ve Üyeliğe de Hülya Dediğidoğru seçildi.
GÜNAY GÖKÇE KÜLTÜR BAŞKANI
Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu Başkanlığının seçiminde ise Mehmet Günay Gökçe, Abdurahman Arslan ve Yasemin Tokgöz aday oldu. 21 oy alan Mehmet Günay Gökçe Başkanlığa seçilirken, 14 oy alan Yasemin Tokgöz ise Başkan Yardımcılığına seçildi. Abdurrahman Arslan ise 5 oy ile üyelikte yer aldı. Proje Geliştirme Çalışma Grubu Başkanlığı için de Tuncay Üstünol, Nuray Altıntaş ve Uğur Özcan aday olurken, başkanlığa oybirliği ile Tuncay Üstünol seçildi. 30 oy alan Nuran Altıntaş Başkan Yardımcılığına seçilirken, 23 oy alan Uğur Özcan ise Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
İMAR PLANLAMANIN BAŞKANI NAZ ERDOĞAN
Toplantıda son olarak da İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanlık seçimi yapıldı. Naim Tavan, Naz Erdoğan ve Yaşar Aygün’ün aday olduğu seçimlerde 29 oy alan Naz Erdoğan İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı olurken, 19 oy alan Naim Tavan Başkan Yardımcısı ve 16 oy alan Yaşar Aygün de Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi.
AMACIMIZ ÇERKEZKÖY’Ü DAHA DA İLERİ TAŞIMAK
Yaklaşık bir saat süren seçimlerin ardından konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, her çalışma grubunun kendi alanlarında hazırlayacakları projeler ile Çerkezköy’e büyük katkı sunacaklarını ifade ederek, “Çerkezköy Kent Konseyi olarak amacımız Çerkezköy’ü çok daha ileriye taşımaktır. Tüm çalışma gruplarında görev alanların da bu bilinçte olduğuna her grubun da özverili şekilde çalışma sergileyeceğine inanıyorum. Tüm çalışma gruplarına başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.