Kent Konseyi’nde tiyatro çalışmaları başladı

Çerkezköy Kent Konseyi öncülüğünde kurulan Tiyatro Grubu ilk çalışmasını Salı günü gerçekleştirdi. Yaklaşık 25 kişinin katıldığı çalışma programında kursiyerler keyifli dakikalar yaşadı.

Kent Konseyi’nde tiyatro çalışmaları başladı
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:52

İLK GÜN BİRBİRLERİNİ TANIYARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR
Çerkezköy Kent Konseyi tarafından kurulan tiyatro grubu ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Çerkezköy Kent Konseyi öncülüğünde gerçekleştirilen tiyatro grubu ilk çalışmasını Salı günü gerçekleştirdi. İlk kurs günüde kursa katılan 25 kişi yapılan tanışma programında tek tek kendilerini tanıttı.

NE YAPABİLİRİZ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUZ
Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Tiyatro Grubu hakkında yaptığı açıklamada, “Artarak çoğalmamız bizlerin değil sizlerin başarısıdır. Sizin için neler yapabiliriz, ne tür oyunlar kurgulayabiliriz bunları düşünüyoruz. Tahsin Saroğlu ve Ercan Sönmez hocamızla çalışmalar sürüyor. Başarılı ve verimli bir çalışma programında ortaya güzel şeyler çıkaracağız” dedi.

KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞADILAR
Tahsin Saroğlu ve Ercan Sönmez eşliğinde başlatılan çalışmalar ilk olarak yapılan küçük oyunlarla devam ederken, tiyatro grubuna katılan 25 kişi eğlenceli dakikalar yaşadı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.