Kent konseyine talip çok

21 Haziran yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran tarihine ertelenen Kent Konseyi Olağan Genel Kurul toplantısında Başkanlık için yeni bir isim daha öne çıktı. Çerkezköy’ün yakından tanıdığı, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Özer Adalı’nın da Kent Konseyi Başkanlığı için kamuoyunda nabız yokladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor

Kent konseyine talip çok
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:05

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADIĞI İÇİN ERTELENMİŞTİ
 
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı için adaylar çoğalıyor. Önceki gün Kent Konseyi binasında yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran tarihine ertelenen başkanlık seçiminde Halk Eğitimi Merkezi Eski Müdürü Ali Günal Kahramanoğlu ve Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Funda Serfiçe’nin ardından yeni bir isim daha gündeme geldi.
 
YAKIN ÇEVRESİ BAŞKAN OLMASI İÇİN BASKI YAPIYOR
 
Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından ve aynı zamanda CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Özer Adalı’nın da Kent Konseyi Başkanlığı için aday olacağı konuşuluyor. Yakın çevresi tarafından Kent Konseyi Başkanlığı için aday olması yönünde baskı yapılan Özer Adalı’nın 28 Haziran tarihinde başkanlık için aday olup olmayacağı merak konusu oldu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.