Kent Konseyi’nin projesi 104 çocuğu mutlu etti

Çerkezköy Kent Konseyinin başlattığı ‘Okula gitmeyen ve giysisi olmayan çocuk kalmasın’ projesi kapsamında 104 öğrenciye içinde uzun ve kısa kol tişört, mont, pantolon ve ayakkabının yer aldığı hediye paketleri teslim edildi. Projeye destek veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Kent Konseyi’nin bu yıl kılık kıyafet konusundaki projelerine bizde belediyenin imkanları dahilinde elimizden gelen katkıyı sağlamayı düşünüyoruz. Bu güzelliklere elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız derslerine dört elle sarılacaklar ve başarılı olacaklardır” dedi.

Kent Konseyi’nin projesi 104 çocuğu mutlu etti
01 Kasım 2014 Cumartesi 08:00

 KENT KONSEYİNİN PROJESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Bağlık Mahallesi öğrencilerini okula göndermek adına ‘Okula Gitmeyen ve Giysisi Olmayan Çocuk kalmasın’ projesini hayata geçiren Çerkezköy Kent Konseyine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da destek erdi. Mevlana İlk ve Ortaokulu’na Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile birlikte giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ihtiyacı olan 104 öğrenciye kıyafet yardımda bulundu.

PROJEYE DESTEK OLAN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Programda ilk olarak konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak daha önceden hazırlamış olduğumuz ‘Okula Gitmeyen ve Giysisi Olmayan Çocuk Kalmasın’ projesini hayata geçirmiştik. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a bu konuyu aktardığımızda kendisi de olumlu yaklaştı. Okullarda bulunan ihtiyaçların giderilmesi noktasında bizlere yardımda bulunacaklar. Bu yardımlarımızı en iyi şekilde hazırlatan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ DERSLERİNE DÖRT ELLE SARILACAKLARDIR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, yaptığı açıklamada, “Öğrenciler ile bir arada olmaktan çok mutluyum. Çerkezköy Kent Konseyi’nin bu yıl kıyık kıyafet konusundaki projelerine bizde belediyenin imkanları dahilinde elimizden gelen katkıyı sağlamayı düşünüyoruz. Böyle bir talep karşısında Belediye ve Kent Konseyi olarak Mevlana İlk ve Orta Okulu’nda bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımıza eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum. Bizde bu güzelliklere elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız derslerine dört elle sarılacaklar ve başarılı olacaklardır” dedi.

104 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI YAPILDI

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, 104 öğrenciye verilmek üzere Mevlana İlk ve Orta Okul Müdürü Mehmet Elçin’e uzun ve kısa kol tişört, mont, pantolon ve ayakkabının yer aldığı hediye paketlerini teslim etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.