Kent Park 2. etapta sona gelindi ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Kent Park 2. etap çalışmalarını yerinde inceledi. 2. etap çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Başkan Akay, “Kentimiz, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte sosyalleşebileceği modern bir yaşam alanına kavuşuyor” dedi.

Kent Park 2. etapta sona gelindi ​
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:41

YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞUYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent Park 2. etap çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Kaymakamlığı arkasında bulunan yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda Kent Park 1. etap çalışmaları tamamlandı. Akabinde 35 bin metrekarelik alanda 2. etap çalışmalarına başlanıldı. 1. etap çalışmaları tamamlanan Kent Park, vatandaşlarımızın boş zamanlarında gönüllerince vakit geçirdikleri, yürüyüş ve spor yaptıkları ve sosyalleştikleri bir modern yaşam alanı haline geldi” diye konuştu.

11 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Kent Park 2. etap projesinin yaklaşık 11 milyon TL maliyetli olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Proje içinde kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, restoran, cafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması, kent mobilyaları ve WC yer alıyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Kent Park’ın ikinci kısmının da vatandaşlarımızın kullanımına açılması planlanıyor” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.