Kent Park çalışmaları hızlandırılıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile birlikte Çerkezköy’de devam eden Kent Park çalışmalarını ve Kızılpınar Mahallesi’ndeki yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi

Kent Park çalışmaları hızlandırılıyor
27 Temmuz 2017 Perşembe 12:43

BÜYÜK BİR EKİPLE İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürleri de incelemeler sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya’ya eşlik etti. Heyetin ilk durağı Kent Park Projesi yapım çalışmalarının devam ettiği Adnan Kahveci Parkı oldu.
KENT PARK 1. ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya Kent Park Projesi ile ilgili çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan’dan bilgiler aldı. Kent Park projesi 1. etap çalışmalarının devam ettiğini belirten Doğan, 2. etap çalışmaları için ihale hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ise çalışmaların hızlanması ve 2. etap ihale hazırlıklarının da en kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.   
YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI EKİM AYI’NA KADAR TAMAMLANCAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile beraberlerindeki heyet daha sonra Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarını inceledi. Yapılan incelemeler neticesinde Kızılpınar Mahallesi’nde prestij cadde uygulamalarının gerçekleştirileceği Atatürk Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Saygın Sokak ile ulaşımın yoğun olduğu İstiklal Caddesi, Hacı Yakup Caddesi, Osmanlı Caddesi ve bağlantı yollarında çalışmaların Ekim ayına kadar tamamlanması konusunda mutabakata varıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.