Kent Park’ta çalışmalar hız kesmiyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy Adnan Kahveci Parkı’nda başlatılan Kent Park Projesi çalışmalarında sona gelindi. 

Kent Park’ta çalışmalar hız kesmiyor
09 Ocak 2018 Salı 20:06

1’İNCİ ETAP TAMAMLANMAK ÜZERE
Mayıs ayında başlayan Kent Park Projesi 1. Etap yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 17 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ve Çerkezköy halkının hizmetine açılması planlanıyor. Adnan Kahveci Parkı’nda başlanan Kent Park Projesi kapsamında ilk etapta çevre ve alan temizliği yapıldı. Taban kazısının yapılmasının ardından alt dolgu malzemesi serildi. Su giderlerinin toplandığı alana drenaj kanalları döşendi. Su ve elektrik hatlarının kılavuz borularının döşendiği Adnan Kahveci Parkı, koşu yolu zemini hazırlanmasının ardından betonlama çalışmaları gerçekleştirildi.
106 BİN METREKARELİK ALANDA 2. ETAP ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Çim ekimi ve peyzaj çalışmaları öncesinde alanın toprak tesviyesi yapıldı. Yürüyüş yollarının bordür taşları ve parke taşları döşendi. Proje kapsamında alanda, kauçuk kaplama koşu yolları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve fitness alanı da oluşturuldu. Satış üniteleri, kafeterya, WC, kamelyalar ve oturma gruplarının da oluşturulması ile Kent Park Projesi’nin 1. etap çalışmaları tamamlanmış olacak. Kent Park Projesi çerçevesinde Adnan Kahveci Parkı ile birlikte Atatürk Viyadüğü’nde aydınlatma çalışmaları gerçekleştirilecek. 1. etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından Atatürk Viyadüğü’nün diğer tarafında yaklaşık 106 bin metrekarelik alanda Kent Park Projesi 2. etap çalışmalarına başlanacak.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEMET - 6 yıl önce
BAŞARILI BİR ÇALIŞMA OLUYOR ÇERKEZKÖYÜN GİRİŞİNE YAKIŞIR