Kent Vizyon Projesi Öztrak Caddesi ayağı başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi’nin ortak hayata geçirdiği Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulamasının Öztrak Caddesi kısmındaki çalışmalar başladı.

Kent Vizyon Projesi Öztrak Caddesi ayağı başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2022 Çarşamba 19:44

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayı sonlarında Atatürk Caddesinde başlayan Kentsel Tasarım ve Peyzaj projesinin Öztrak Caddesi ayağı bu hafta başladı.

Altıyol kavşağı ile amfi tiyatro arasında kalan bölgede başlayan çalışmalarda, trafik şu an için tek yönlü olarak akmaya devam ediyor.

TESKİ’nin 200-250 gün aralığında bitirmesi planlanan Öztrak Caddesi çalışmalarında, TESKİ’nin çalışma yaptığı yerlerde Çerkezköy Belediyesi’de bir iki hafta içinde kaldırım düzenleme çalışalarına başlayacak.

Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında kalan bütün sokakların çalışması Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar esnasında tamamlandığı için, Öztrak Caddesi’ndeki çalışmaların daha hızlı tamamlanması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.