Kermes hedefine ulaştı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencilerinin ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle düzenlemiş oldukları yardım kermesi hedefine ulaştı

Kermes hedefine ulaştı
14 Mayıs 2017 Pazar 15:29

3 AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE
Başlangıçta bir akülü tekerlekli sandalye almak için yola çıktıklarını belirten Uğur Okulları öğrencileri, duyarlı insanların ve velilerin destekleri ile üç tane akülü tekerlekli sandalye aldıklarını; bunun yanında engelli bir sporcuya da ok takımı temin ettiklerini söylediler.
HAYATLA YÜZLEŞMEK
Hedeflerine, ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Uğur Okulları öğrencileri, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluk projelerinin de akademik dersler kadar önemli olduğunu, gerçek hayatla yüzleşmek gerektiğini ifade etti.
TEKERLEKLİ SANDALYELER VE OK TAKIMI TESLİM EDİLDİ
Kermesten elde edilen yardımlarla alınan ok takımının ülkemizi temsil edecek bir engelli sporcuya, akülü tekerlekli sandalyelerin birincisi Nurullah Narin Ortaokulunda okumakta olan bir öğrenciye, ikincisi Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde okumakta olan bir öğrenciye, üçüncüsü de Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinden engelli bir vatandaşa teslim edildi.
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Uğur Okulları okul yönetimi, öğretmen ve öğrencileri, engeller için başlattıkları yardım kampanyasına destek olan Çerkezköy halkına, okul velilerine ve tüm yardımseverlere teşekkür ettiler. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da bu tarz sosyal sorumluk projelerine destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.