Keşan TSO Kadın Girişimcilerinden doğalgaza destek

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Keşan’a doğalgaz gelmesi ile ilgili başlatılan abonelik seferberliğine abonelik bedellerini ödeyerek destek oldular

Keşan TSO Kadın Girişimcilerinden doğalgaza destek
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:05

Keşan TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarını gerçekleştiren Kadın Girişimciler, toplantının ardından doğalgazın Keşan’a gelmesi konusunda yatırılması gereken 4500 abonelik bedelinin toplanması için farkındalık oluşturmak amacıyla bazı kadın girişimci üyelerin işyerlerine ziyaret gerçekleştirdiler.
Komite Başkanı Berrin Tanyolaç, Başkan Yardımcısı Derya Aktan, Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Günay, Eylem Ezerçe, Necla Dev, Tahriye Yıldırım, Berna Tanyolaç, Komite Üyesi Tuğçe Irmak ve Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan’dan oluşan kadın girişimciler, yaptıkları ziyaretlerde Keşan’da özellikle kış aylarında oluşan kirli havanın sağlığı nedenli olumsuz etkilediğine dikkat çekerek doğalgazın Keşan’a gelmesi için abonelik bedellerinin mutlaka yatırılması konusuna dikkat çektiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Tanyolaç konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu gün Keşan TSO Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak doğalgaz abonelik bedellerimizi toplu halde yatırdık ve bu önemli konuya dikkat çekmek istedik. Bunun yanı sıra kadın girişimcilerimizin işletmelerine yaptığımız ziyaretlerde de konunun önemini vurgulayarak ilçemize doğalgazın gelmesi konusunda destek vermek istiyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.
Tanyolaç son olarak, tüm Keşan Halkını ve özellikle kadın girişimci anneleri gelecek nesillere hava kirliliğinden arınmış bir Keşan bırakmak için abonelik bedellerini Kasım ayı sonuna kadar; T.C. Ziraat Bankası Keşan Şubesinde 10459562-5005 (IBAN: TR93 0001 0510 4595 6250 05) nolu İlçe Özel İdare Müdürlüğü Doğalgaz Abone Bağlantı Hesabına yatırmaya davet ettiklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.