Keşan TSO ve MMMBD’den Sertifikalı Temel Düzey Muhasebe eğitimi

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) ile Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi işbirliği ile düzenlenecek olan Temel Düzey Muhasebe Kursu 3 Kasım tarihinde başlayacak

Keşan TSO ve MMMBD’den Sertifikalı Temel Düzey Muhasebe eğitimi
22 Eylül 2014 Pazartesi 07:43

8 hafta sürecek olan kursa 30 kişilik kontenjan açıldığını bildiren oda ve dernek yetkilileri, eğitimlerin hafta içi üç gün mesai saatleri dışında gerçekleştirileceğini belirtti.

BAŞVURU 31 EKİM’DE SON
Kurs ücretlerinin 250 TL olacağı eğitimin öğretmenliğini MMMBD Keşan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Özbek yapacak. Kurslara başvurular ise 31 Ekim tarihinde sona erecek.

KURS İKİ AY SÜRECEK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale Temel Düzey Muhasebe Eğitimi’nin, muhasebe bürolarında ve işletmelerin muhasebe bölümünde çalışan ve çalışacak personele destek amaçlı olduğunu belirterek, kursların hafta içi Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 18:30 – 21:00 saatleri arasında olmak üzere 2 ay süreceğini kaydetti.

Havale açıklamasının devamında, temel muhasebe elamanına duyulan ihtiyacı giderecek olan kursa katılacak olan kursiyerlerin eğitim sırasında uygulama yapma fırsatı da bulacaklarını belirterek kurs bitiminde tüm katılımcılara sertifika verileceğini bildirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.