Keşan TSO’dan 875 aileye gıda yardımı

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tüm oda ve borsalara gönderilen bütçe dahilinde Keşan TSO tarafından hazırlatılan gıda yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Keşan TSO’dan 875 aileye gıda yardımı
02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:44

Konu ile ilgili açıklama yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Merthan Dağtaş, Ramazan ayı münasebetiyle Keşan TSO tarafından ihtiyaç sahibi 875 aileye gıda yardımında bulunulduğunu belirtti
Ramazan ayı ile birlikte yardımlaşma duygularının kat kat arttığını ve her yıl geleneksel hale getirilen gıda yardımlarını bu yılda sürdürdüklerini ifade eden Dağtaş, Keşan, İpsala ve Enez’de 875 ihtiyaç sahibi aileye gıda maddelerinin yer aldığı paketlerin dağıtıldığını söyledi.
Keşan TSO’nun hizmet alanı içerisinde bulunan Keşan, İpsala ve Enez’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlatılan gıda yardım paketleri dağıtımının Keşan TSO çalışma organlarınca gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyen Merthan Dağtaş, dağıtılan paketlerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, Keşan TSO Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komite Üyeleri ve oda personeli eliyle ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.