Keşkek gününde buluştular

Çerkezköy Amasyalılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği bu yıl ilkini düzenledikleri keşkek gününde dernek üyeleri ile bir araya geldi

Keşkek gününde buluştular
23 Eylül 2014 Salı 08:16

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ
Çerkezköy Amasyalılar Derneği düzenledikleri keşkek gününde buluştular. Dernek Başkanı Ali Çelik bundan sonra her sene bu özel günü geleneksel olarak düzenleyeceklerini belirtirken “Bu yıl dernek olarak Keşkek günümüzün ilkini düzenledik. Keşkek herkesin de bildiği gibi Amasya’ya özgü bir yemektir. Bugünde dernek üyelerimizle beraber bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENECEK
Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik konuşmasının devamında "Dernek olarak önümüzdeki hafta iftar programı düzenleyeceğiz. Dernek olarak faaliyetlerimize de devam ediyoruz. Muharrem Ayı olması dolayısıyla dernek olarak iftar programı düzenleyeceğiz. 26 Eylül tarihinde derneğimizde olacak programa sadece dernek üyelerimiz değil tüm herkesi davet ediyoruz” dedi.

52 ÖĞRENCİYE KIYAFET YARDIMI
Dernek olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yardım yapıldığını dile getiren Başkan Çelik "Okul kıyafetleri yardımı konusunda da ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Şuan 52 öğrencimize daha ulaştık. Bizim kapımız sonuna kadar her ihtiyaç sahibine açıktır” ifadelerini kullandı ve ardından Keşkek gününe katılan dernek üyelerine hazırlanan keşkek ikram edildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.