Kıbrıs gezisi sonrası Kaymakam'ı ziyaret ettiler

Çerkezköy Belediyesi tarafından, seminerlere katılmak ve gezi amaçlı Kıbrıs’a gönderilen Çerkezköy Mahalle Muhtarları, Kıbrıs Gezisi dönüşü, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek izlenimlerini aktardılar

Kıbrıs gezisi sonrası Kaymakam'ı ziyaret ettiler
12 Ekim 2016 Çarşamba 16:47

TEŞEKKÜR ETTİ

Söz konusu ziyarette konuşan Kaymakam Metin Kubilay “Muhtarlarımız, Kıbrıs Gezisi dönüşü bizleri ziyaret ettiler. Bu tür geziler Muhtarlarımız arasında ki birlik ve beraberliği pekiştirmek, işbirliği sağlamak, yeni fikirler edinmek açısından anlamlı ve faydalı buluyorum. Kaymakamlığımızı ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’e ve tüm Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AÇILIŞLARA DAVET ETTİ

Devlet ve vatandaş arasındaki birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini söyleyen Kubilay, Muhtarların da devlet ve vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüklerini ifade etti. Son olarak Sayın Kaymakam Metin Kubilay, 14 Ekim Cuma Günü saat 10:30 da Veliköy Çok Programı Lisesinde açılacak olan Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu Açılışı ile, yine aynı gün saat 12:00 de Tepe Emlak Konutları Camisinin adının 15 Temmuz Şehitleri Camii olarak İsim Değiştirme ve Açılış Programlarına Muhtarları ve tüm Vatandaşları davet ettikten sonra ziyaret sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.