Kılıçdaroğlu 450 Milyonluk 45 projenin açılışını gerçekleştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının temelini atmak, bir dizi ziyarette bulunmak, açılış ve toplantılara katılmak üzere Tekirdağ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Kılıçdaroğlu 450 Milyonluk 45 projenin açılışını gerçekleştirdi
06 Ocak 2017 Cuma 08:44

BRİFİNG VERİLDİ

Büyükşehir binası önünde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Tekirdağ ile ilgili genel bilgi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan oluşan bir brifing verildi. 

TEKİRDAĞIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORLAR

Tekirdağ'ın önemli potansiyele sahip olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Tekirdağ'da başta büyükşehir olmak üzere tüm belediye başkanı arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışıyorlar. Sosyal Demokrat Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyorlar. Belediye Başkanlarımızın yaptığı çalışmalarla Tekirdağ'ın çehresini değiştiriyorlar" dedi.

 HEDİYE VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini de imzalayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak günün anısına hediye verdi. 

HİZMET BİNASININ  TEMELİNİ ATTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl ve İlçe Başkanları,  çevre illerden gelen İl ve İlçe Belediye Başkanları, partililer ve Tekirdağlı vatandaşların katıldığı açılış töreni öncesi Genel Sekreter Oral Karakaya ve Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

KALAN 841 GÜNDE DE BÜTÜN GÜCÜMÜZLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Açılış  töreninde konuşma yapan ve konuşmasına “Sayın Genel Başkanım Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının bulunduğu ilimize hoş geldiniz" diyerek başlayan  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “1011 günden beri vatandaşlılarımıza var gücümüzle  hizmet ediyoruz. Kalan 814 günümüzde de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet süremiz içinde şu ana kadar 11 ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu başarı belediye başkanlarının değil örgütümüzün ve bizi seçen halkımızındır. “Yiğit yattığı yerden belli olur” atasözüyle yola çıkarak yeni binamızın temelini atıyoruz. 45 Projemizin toplam değeri 450 milyon liradır. Hizmet süremizin sonuna kadar  bu rakam 1 milyar lira olacaktır. Tekirdağ daha önce İstanbul’un arka bahçesiydi şimdi ise yaptığımız hizmetlerle Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı oldu.” dedi.

 KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çok  kısa zamanda da ISO 90001  Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği  Yönetimi Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini de alacaklarını ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini söyledi.

BELEDİYELERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK CİDDİ HAMLELER ATMIŞTIR

Belediye Başkanlarının başarılı projelerini izlemekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”Hep şunu söylerlerdi, “Yerel Yönetimleri CHP’liler bilmez” diye. Herkes şunu çok iyi bilsin, Bu ülkede metronun temelini atan parti Cumhuriyet Halk Partisidir. İstanbul ve Ankara  Büyükşehir Belediyeleri metro yatırımlarını yapamamışlardır. Ama bizim İzmir Büyükşehir Belediyemiz metro yatırımlarını kendi parasıyla İstanbulu’un üçte bir fiyatına yapmıştır. Yeni kurulan Tekirdağ’da, Büyükşehir Belediye Başkanımız kurduğu kadroyla görevleriyle sadece İstanbul’a, Ankara’ya değil   Türkiye’ye örnek olacak ciddi hamleleri atmıştır” dedi.

TEKİRDAĞ’LILARI KÜLTÜR MERKEZİNDEN UZAK TUTMAYACAĞIZ

 Tekirdağ’da temeli atıldıktan sonra yarım kalan ve 25-30 yıldır tamamlanamayan Kültür Merkezi ile ilgili de konuşan  Kılıçdaroğlu“ Bize verin, Büyükşehir Belediye Başkanımız kısa sürede yapar ve Tekirdağlıların hizmetine açar. Ama  vermiyorlar vermiyorlarsa yenisini yapacağız, Tekirdağlıları kültür merkezinden uzak tutmayacağız.” diye konuştu.

BELEDİYELERİMİZDE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN YOK

Açıklanan asgari ücret zammının da çok az olduğunu belirterek “ Bizim belediyelerimizde asgari ücretle çalışanımız yok, hepsinin maaşı yaklaşık 2 bin liradır. Sosyal Demokrat Belediyeler her zaman çalışanın hakkını korur ve korumaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİ

Daha sonra başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binasının temeli olmak üzere 450 milyonluk 45 projenin de açılışı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,  Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, , Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, diğer il ve ilçe belediye başkanları, CHP İl ve ilçe başkanları ve diğer yetkililer tarafından yapıldı.
 Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Başkan Albayrak tüm yatırımlar Tekirdağ’a hayırlı olsun dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.