Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadılar "Terör bizi yıldıramaz!"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı kınadı

Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadılar "Terör bizi yıldıramaz!"
25 Ağustos 2016 Perşembe 19:13


TERÖRE KARŞI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Saldırının aynı zamanda demokrasiye yönelik bir saldırı olduğunun vurgulandığı açıklamada "Partimiz liderine yönelik bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu hem Sayın Kılıçdaroğlu'na hem de demokrasimize, birlik ve beraberliğimize yönelik bir saldırıdır. Terörün her türlüsüne karşı dik durmaya, mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Terör bizi yıldıramaz" dedi.

BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ

Açıklamanın devamında ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ve konvoyunda yer alanlara ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerinde bulunulurken, şehide Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilendi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.