Kiraz festivali ne kadara mal olacak?

Tekirdağ’da bu yıl 55’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Kiraz Festivali’nin bütçesi 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nde görüşülen festival gündemi kapsamında, düzenlenecek yarışmalarda dereceye gireceklere verilecek ödüller de belli oldu.

Kiraz festivali ne kadara mal olacak?
09 Mayıs 2019 Perşembe 12:34

BÜTÇE 1 MİLYON 200 BİN LİRA
Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısının 2. oturumu bugün gerçekleşti.Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 1. oturumda Kültür ile Plan ve Bütçe Komisyonlarına havale edilen maddeler görüşüldü. 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festivalin bütçesi, 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Mecliste alınan kararlara göre 55. Kiraz Festivali kapsamında En İyi Kiraz, Kiraz Güzeli ve lise son sınıflar arası kompozisyon yarışması ile Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreş Turnuvası düzenlenecek.
ÖDÜLLER BELİRLENDİ
Festival kapsamında düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye girenlere verilecek ödüller de belirlendi. Buna göre; “En İyi Kiraz” yarışmasında 1.’ye Cumhuriyet Altını, 2.’ye yarım altın, 3.’ye çeyrek altın, “Kiraz Güzeli” yarışmasında 1.’ye 10.000 TL, 2.’ye Cumhuriyet Altını, 3.’ye yarım altın, lise son sınıflar arası kompozisyon yarışmasında 1.’ye 5000 TL, 2.’ye 2500 TL, 3.’ye 1500 TL para ödülü verilecek. Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri etkinliği için de festival bütçesinden 70.000 TL ödenek ayrılması talebini oy birliğiyle kabul etti. Öte yandan, Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını 10 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.