Kırılan babalar onarılıyor

Çerkezköy Belediyesi, Atatürk Caddesi'ndeki ışıklı yol babalarını onarmaya başladı. Belediye görevlileri, Altı Yol Kavşağı'ndan başlayarak Atatürk Caddesi'ndeki yol babalarından yenilenmesi gerekenleri yeniledi, onarılması gerekenleri ise onardı...

Kırılan babalar onarılıyor
04 Temmuz 2014 Cuma 07:56


Cadde ve sokaklarda kaldırım kenarlarına yaptırılan yol babaları bir bir kırılmaya ve sökülmeye başlamıştı. Kimi yol babaları bazı sürücü ya da esnaf tarafından araçlarını park etmek için sökülürken, bazı yol babaları da dikkatsiz şoförlerin hışmına uğruyordu. İşte bütün bunları Çerkezköy Belediyesi onarmak için düğmeye bastı.
BELEDİYE ONARDI
Hafta başında Atlı Yol Kavşağı'ndan başlayarak Belediye Meydanı'na kadar Atatürk Caddesi'ni baştan başa tek tek kontrol eden sökülen ya da yerinden çıkarılmış olan ışıklı yol babaları yeniden yapıldı. Sökülüp kırılanların yerlerine yenisini, yerinden çıkarılanları ise yeniden monta ederek onaran Belediye görevlileri, vidaları gevşeyenleri de tek tek sıktı. Onarılması gerekenler onaran Belediye görevlileri önümüzdeki günlerde ise Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında kalan sokak ve caddelerdeki babalarla ilgili onarım çalışmalarını yapacak. Yol babalarından Güven Sokak'ta da oldukça kırık dökük çıkmıştı. Belediye görevlileri başta Güven Sokak olmak üzere arka sokaklarda yer alan babalarında önümüzdeki günlerde onarılacağını kaydetti.
YENİDEN KIRILMASINLAR
Çerkezköy Belediyesi yetkili personeli tarafından onarılan yol babaları onarılmasına onarıldı ancak vatandaş, tekrar bu onarılan yol babalarının başına aynı olayların gelmesini istemiyor. Bu nedenle özellikle bölgedeki esnafın uyanık olması bekleniyor. Yol kenarlarına Belediye tarafından yaptırılan ve geceleri de ışık saçan babaları kıranlar için Belediye'den 'Kamu malına zarar vermekten’ işlem yapılması isteniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.