Kırılan dubalar yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından kavşak ve belirli alanlara yapılan yol ayıraçları ile dubalar bilinçsiz araç sürücüleri tarafından kırılırken, belediye ekipleri kolları sıvayarak kırılan ve zarar gören dubalar ile ayıraçlarda bakım onarım yapmaya başladı

Kırılan dubalar yenileniyor
25 Şubat 2015 Çarşamba 18:18

 BİLİNÇSİZ ARAÇ SÜRÜCÜLERİ ZARAR VERİYOR

Şehrin belirli noktaları ve kavşak etrafında uygulamaya konulan yol ayıraçları ile dubalarda bakım onarım çalışmaları başladı. Bilinçsiz araç sürücüleri tarafından zarar verilerek kırılan yada bazı vatandaşlar tarafından sökülen yol ayıraçları ile dubalara Çerkezköy Belediyesi el attı.

İLK OLARAK ATATÜRK İLKOKULU ÖNÜ BAKIMA ALINDI

Önceki gün başlayan çalışmalar kapsamında Belediye ekipleri ilk olarak Atatürk İlkokulu önünde bulunan yol ayıraçları ile dubalarda gerekli bakım ve onarımı yaparken, kimi alanlarda da yenilerini monte etti. Atatürk İlkokulu önünde ki çalışmaların ardından ekipler Öztrak caddesi üzerinde araç trafiğine kapatılan kavşak üzerinde de dubaları yenilerken, dubalar arasına da yeni yol babalarını monte ettiler.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Büyük bir özveri ile çalışan belediye ekipleri Çerkezköy genelinde bulunan yol ayıraçları, dubalar ve yol babalarıyla ilgili olarak çalışmaların devam edeceğinin belirterek, kimi alanlarda da yeni dubaların monte edileceğini ifade ettiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.