Kismetin böylesi

Geçtigimiz gün park halinde bulunanbir araç tesadüf eseri yandi. LPG'li oldugu belirtilen aracin patlamamasi ise zararin boyutunun büyümemesini sagladi.

Kismetin böylesi
28 Ağustos 2007 Salı 13:40

ÖNCE OTLAR TUTUSTU

Geçtigimiz gün meydana gelen araç yangini edinilen bilgiye göre söyle gelisti;

G.O.P. Mahallesi Makasçi sokak No:4'ün yanindaki bos arsa bos alanda bulunan otlar nedeni bilinmeyen bir sekilde tutustu.

Yanan otlarin o sirada Makasçi sokakta park halinde bulunan 34 PTF 22 plakali Renault Fairvay marka araca siçramasi üzerine araç alev aldi.

ITFAIYE, ARAÇ KÜL OLMADAN YETISTI

Çevre sakinlerinin hemen 110 Yangin Ihbar hattina haber vermesi üzerine büyük bir hizla olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Itfaiye ekipleri derhal yangina müdehale ettiler.

Itfaiye ekiplerinin müdehalesinden sonra yangin kontrol altina alindi. Ancak aracin motor kismi tamemen yanarken kullanilmaz hale geldi.

LPG sistemi ile çalisan ve itfaiyenin aninda müdehalesi ile aracin patlamamasi olayin boyutunu büyütmezken araçta kül olmaktan kurtarildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.