Kitap fuarı düzenliyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 1-10 Nisan tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Kitap Fuarı düzenlenecek.

Kitap fuarı düzenliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Mart 2022 Cumartesi 12:03

1 Nisan Cuma günü açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Kitap Fuarı’nda 20 yayınevinin stand açacağını ve 30 civarında yazarın katılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “1 Nisan Cuma günü açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Kitap Fuarı 10 Nisan Pazar günü sona erecek. Kitap Farımızda 20 yayınevi stand açacak ve 30 civarında yazar katılacak. Hafta içi 09.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimizde açık olacak Kitap Fuarımızda imza ve söyleşi günleri de düzenlenecek. Tüm kitap tutkunlarını 10 gün süre ile ücretsiz olarak açık kalacak olan Kitap Fuarımıza bekliyoruz” dedi.
Çerkezköy’ün kültür ve sanat merkezi olması yönünde çalışmalarının devam ettiğini belirten Akay, “Konser, tiyatro, kitap fuarı, sergi vs. gibi çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler ile Çerkezköy’ümüzü ve Atatürk Kültür Merkezimizi sanat ve kültür ile dolu bir alan haline getirmeye özen gösteriyoruz. Bu bağlamda açacağımız Çerkezköy Belediyesi Kitap Fuarımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.