Kitaplar gelmeye başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye genelindeki ilköğretim ve lise öğrencilerine ücretsiz dağıtılan ders kitapları, bu yıl yine ücretsiz dağıtılacak. Çerkezköy'de bulunan ilköğretim ve lise öğrencilerine dağıtılacak kitapların bir kısmı Çerkezköy geldi.

Kitaplar gelmeye başladı
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:32

İLK ETAPTA 5.000 ADET KİTAP GELDİ

Her yıl okullar açılmadan önce il ve ilçelerdeki toplam öğrenci sayısı kadar dağıtılan kitapların Bakanlık tarafından dağıtımı yapılmaya başlandı.

İlk etapta Çerkezköy'deki okullara 5.000 adet kitap gönderildiğini ve Ağustos ayının 29'una kadar toplam 310.000 kitabın geleceğini belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okullar açılır açılmaz kitapların dağıtılmaya başlanacağını belirtti.

Lise kitaplarının da önümüzdeki günlerden itibaren dağıtılmaya başlanacağını belirten yetkililer, kitapların okullar açılmadan önce tamamının gelmiş olacağını bildirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.