Kız Meslek Lisesi için çalışmalar başladı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç Mahallesi’nde yapılması planlanan Kız Meslek Lisesi’nin hafriyat çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Kız Meslek Lisesi için çalışmalar başladı
25 Mart 2015 Çarşamba 18:14

 DERSLİK İHTİYACINA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Yüklenici firmanın önceki gün ilk kazmayı vurduğunu kaydeden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, "Bilindiği üzere Kapaklı, Türkiye’nin en hızlı göç alan ilçelerinden birisidir. Nüfus her yıl yaklaşık olarak yüzde 10 artmaktadır. Dolayısıyla ilçemizde derslik ihtiyacı da her yıl aynı oranla artmaktadır. Bu tür yatırımlar ile derslik ihtiyacına cevap vermeye gayret ediyoruz. Temennimiz büyükşehir ve devlet yatırımları ile artan derslik ihtiyacına en hızlı şekilde cevap verebilmektir" dedi.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Karaağaç Kız Meslek Lisesi kapsamında başlatılan hafriyat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını temenni eden Kaymakam Gürbüz, "Hafriyat çalışmalarının ardından lisemizin temeli atılacak. Bu kapsamda Kız Meslek Lisesi’nin en kısa zamanda tamamlanmasını ve Kapaklı eğitimine kazandırılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.