Kız Meslek’te Yaş Pasta Yarışması tamamlandı

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu yıl 4.’sü düzenlenen “11 Yiyecek Sınıfı Yaş Pasta Yapımı Yarışması” tamamlandı

Kız Meslek’te Yaş Pasta Yarışması tamamlandı
16 Nisan 2015 Perşembe 18:25

 12 ÇEŞİT PASTA YARIŞTI

Bu yıl 4.’sü düzenlenen yarışmada, 11 Yiyecek Sınıfı’nda eğitim – öğretim gören 12 grup halinde yarışan 38 öğrenci hünerlerini sergiledi. Yarışmada Gökkuşağı, Kalpli Kadife Pasta, Bonibonlu Pasta, Üç Renk Pasta, Zebra Pasta, Gümüş Pasta, Kokoş Pasta, Kafeste Çilek, Bıyıklı Pasta, Rulokatlı Pasta, Rengarenk Pasta ve Prenses Pasta olmak üzere toplamda 12 pasta yarıştı.

BİRİNCİLİĞİ KALPLİ KADİFE PASTA KAZANDI

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Şirin Gök, Ramazan Başkaya, Tayfun Yasan ve Emine Karagöz’den oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeler sonucu birinciliği, Öznur Durmuş, Gamze Solgun ve Esra Uluer’in yaptığı Kalpli Kadife Pasta kazandı.

DERECEYE GİREN DİĞER PASTALAR PRENSES VE RENGARENK PASTA

Birbirinden güzel pastaların yapıldığı yarışmada ikinciliği Senem Gülden, Ürküş Balkan, Nergis Uzun ve Gülçin Önal’ın yaptığı Prenses Pasta kazanırken, üçüncülüğü ise Merve Berber, Sevde Menekşe ve Şeyda Şahin’in yaptığı Rengarenk Pasta kazandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.