Kızılay Hasan Karaca’ya emanet

Yaklaşık 2 yıl önce fesih edilen Kızılay Çerkezköy Şubesi yeniden yapılanarak kongre düzenledi.  51 üyenin 40’ından oy alan Hasan Karaca şubenin yeni başkanı seçildi. Karaca’nın yönetim kurulu listesinde ise Ayşe Doğan, Necmettin Gül, Serdal Büyükkaban ve Habibe Yeşil yer aldı.

Kızılay Hasan Karaca’ya emanet
08 Nisan 2019 Pazartesi 17:19

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çalışmaları hakkında bilgi vermek için beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Gazetesini ziyaret eden Karaca, “Çerkezköy şubemiz personel ve gönüllüleri tarafından çeşitli faaliyetlerin yürütülmesini planlamaktayız. Bu faaliyetlere çeşitli örnekler vermek gerekirse ihtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek şube ve genel merkez imkanları dahilinde de erzak ve eşya dağıtımı yapılacak. Ulusal ve uluslararası afetler sonrası yerel ve genel düzeydeki kampanyalarda şubemiz aktif olarak yer alacaktır. Sosyal sorumluluk bilincinin ve Kızılaycılık ruhumun yaygınlaştırılması amacıyla toplantı ve seminerler düzenlenecektir. Bölgemizde bulunan lise, ilköğretim ve anaokullarında Türk Kızılayı bilincinin yerleştirilmesi amacıyla eğitici ve eğlendirici seminerler düzenlenmesi, bunun yanında çeşitli hediyeler dağıtılması planlanmaktadır. Tür Kızılayı genel merkezinin ülke genelinde yürüttüğü tüm eğitim faaliyetlerinde eğitmen ve katılımcı düzeyinde şubemiz yer alacaktır. Toplum liderlerini teşkilatlandırma projesi çerçevesinde bölgemizde bulunan muhtar, öğretmen ve din görevlilerine afetten korunma bilinci ve afet süresince toplum liderlerinin rol ve sorumlulukları hakkında eğitimler verilmesi sağlanacaktır. Faaliyetlerimiz için Kızılay kumbaralarıyla bağış toplanacaktır. 51 kişiden oluşan üye mevcudumuzun 2019 yılı sonu itibariyle en az 100 kişiye çıkartılması hedeflenmektedir” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.