Kızılay’dan büyük dikkatsizlik

Kızılay Çorlu Şubesi Kan Bağış Aracı, geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköy Belediye Hizmet Binası’nın önünde yapılan bağışları kabul etti. Gözlerden kaçmayan detay ise Kızılay gibi bir kuruluşun Kan bağış Formu için kurulan masaları kaldırımın üzerinde görme engelli yollarının üzerine koymaları oldu

Kızılay’dan büyük dikkatsizlik
07 Temmuz 2015 Salı 16:08

 KAN BAĞIŞLARINI KABUL ETTİLER

 

Geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önüne gelen Kızılay Çorlu Şubesi Kan Bağış Aracı, gün içinde kan vermek isteyen vatandaşların bağışlarını kabul etti.

 

GÖRME ENGELLİ YOLUNA MASA KOYDULAR

 

Yapılan kan bağışlarıyla hayat kurtarmayı görev edinmiş bir kuruluş olan Kızılay, geçtiğimiz hafta sonu dikkatlerinden kaçmış olsa gerek masalarını yanlış yere koydu. Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önüne Kan Bağış Aracı’nı çeken Kızılay Çorlu Şubesi çalışanları, Kan Bağış Formu’nun doldurulması için kurulan masaları görme engelli yolunun üzerine koydu.

 

ENGELLİ VATANDAŞLAR ZORLUK ÇEKTİ

 

Durum böyle olunca Çerkezköy Belediye Hizmet Binası civarında kağıt mendil satarak geçimlerini sağlayan görme engelli iki kardeş, Kan Bağış Aracı’nın yanından geçerken görme engelli yolu kapandığı için biraz zorluk çekti.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.