Kızılay’dan teşekkür ziyareti

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri ile Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Atilla Saraçoğlu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Kızılay’dan teşekkür ziyareti
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:38

TEBRİK EDİYORUM
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akay, Türk Kızılayı’nın ülkenin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Kızılay insanların güven ve itimadını sağlayarak sadece ülkemizde değil dünya çapında saygınlık kazanmış bir kuruluştur. Bu vesile ile tüm Türk Kızılayı ailesini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.
TABLO HEDİYE EDİLDİ
Ziyarette Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Atilla Saraçoğlu tarafından Başkanımız Akay’a Kızılay’a verdiği desteklerden dolayı tablo hediye edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.