Kızılpınar Ak Parti'de istifa

Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çokbilir, noter aracılığıyla Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na gönderdiği dilekçe ile partisinden istifa ettiği ortaya çıktı

Kızılpınar Ak Parti'de istifa
23 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Adalet ve Kalkınma Partisi Kızılpınar Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Çokbilir'in partisinden istifa ettiği ortaya çıktı. Çokbilir, 3 Haziran 2011 tarihli noterden gönderdiği istifa dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ediyorum" açıklamasını yaptı.
NOTERDEN İSTİFASINI GÖNDERDİ
Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çokbilir, Çerkezköy 1 Nolu Noter'den 3 Haziran 2011 tarihinde Ak Parti İlçe Başkanlığı'na gönderdiği istifa dilekçesinde şunlara yer verdi: "Üyeliğinden ve tüm bilumum parti görevlerimden ve üyeliklerimden gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir gereğinin yapılmasını dilerim."
İKTİDAR ÜYESİ 6'YA DÜŞTÜ
Çokbilir'in istifasına ilişkin Ak Parti ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'dan yalanlama gelmişti. Korkmaz, "İstifa yok" demişti. Çokbilir'in istifa ettiği ortaya çıktıktan sonra Ak Parti'nin Kızılpınar Belediye Meclis Üye sayısı da 6'ya düştü. Kızılpınar'da Başkan Faruk Korkmaz'ın dışında 4 de muhalefetten Meclis Üyesi bulunuyor. Bu Meclis Üyelerinin 3'ü CHP'ye, 1 tanesi ise Has Parti'ye ait.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.