Kızılpınar birincisi laptopuna kavuşuyor

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz bir süre önce açıklanan OKS Sınavı'nda Çerkezköy 4.'sü ve Kızılpınar 1.'si olan Ateş Turan'a laptop hediye edeceklerini açıkladı.

	Kızılpınar birincisi laptopuna kavuşuyor
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:33

Belediye olarak Kızılpınar'da okuyup ta derece yapan öğrencilere başta laptop olmak üzere çeşitli hediyeler vereceklerini daha önce açıkladıklarını belirten Belediye Başkanı Korkmaz, "Çerkezköy dördüncüsü vve Kızılpınar birincisi olan Ateş Turan'ın hediyesini önümüzdeki günlerde kendisine vereceğiz" dedi.

DİĞER ÇOCUKLARIMIZA TEŞVİK OLSUN

Daha önce OKS'de dereceye giren öğrencilere laptop hediye edeceklerini açıkladıklarını ve Kızılpınar İlköğretim Okulu Öğrencisi Ateş Turan'ın Çerkezköy 4.'sü, Kızılpınar 1.'si olarak Edirne Fen Lisesini kazanarak laptopu hak ettiğini belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz "Daha önce hatırlanacağı gibi OKS sınavında derece yapan öğrencilerimize laptop hediye edeceğimiz ve başarılarının ödüllendirileceğini belirtmiştik.

Geçtiğimiz günlerde sınav sonuçları açıklandı ve Kızılpınar İlköğretim Okulu öğrencisi Ateş Duran Çerkezköy 4.'sü, Kızılpınar 1.'si olarak Edirne Fen Lisesi'ni kazandı. Başarının ödüllendirileceğini daha önce de belirtmiştik. Bunun için kendisinin laptopunu aldık ve okulların açılacağı gün hediyesini kendisine vereceğiz. Böylelikle diğer çocuklarımıza da örnek ve teşvik olacak, önümüzdeki senelerde yapılacak olan sınavlarda başarı oranı inşallah artacak.

KAÇ KİŞİ KAZANIRSA KAZANSIN HEDİYESİ VERİLECEK

Amacımız eğitime de Belediye olarak elimizden geldiğince destek vermek ve eğitimde başarıyı arttırarak Kızılpınar'ın adını çok daha iyi yerlere taşımak. Bu amaçla her başarılı öğrencimize ödüller vermeye devam edeceğiz. Yeter ki onlar başarı göstersinler ve başarı çıtasını yükseltsinler.

Biz her zaman vatandaşımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve tumaya da devam edeceğiz. Öğrencilerimize de verdiğimiz sözün arkasındayız. Kaç öğrenci kazanırsa kazansın, yeter ki eğitimde başarı yükselsin. İnşallah önümüzdeki senelerde başarılı öğrenci sayısı artar" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.